Drivdalen

Drivdalen er inngangen til Trøndelag når du kommer sørfra over Dovrefjell. Den er vilter og vågal, deretter vidstrakt og vakker jo lengre nordover du reiser. Drivdalen er hittil et lite utbygd hytteområde, noe som gjør den både ekte og sjarmerende.

Til alle tider har folk latt seg fascinere av naturen i Drivdalen. I sterk kontrast til karrige og kalde Dovrefjell er Drivdalen frodig og frisk. Med sine avstikkere til Åmotsdalen og Vinstradalen blir Drivdalen et eldorado for den som er glad i ekte friluftsliv.

Du vil ikke ha hytte her dersom du liker høy partyføring og jetsetliv. Drivdalen er noe for seg selv. Den er usminket naturskjønn med utsikt over store deler av oppdalsbygda - og skiheisene. Du blir nabo med et levende bygdesamfunn, et godt drevet jordbruk og gjestmilde beboere.

Et bredt spekter av aktiviteter er klare for å utnyttes i dette området - sommer som vinter. Terrenget rundt elva Driva bruker du på en kjølig gråværsdag når det blåser på fjelltoppene, her finnes et stinett som passer for hele familien. Vil du ut på elva er denne i verdensklasse når det gjelder elvepadling og rafting.

Vil du komme deg til fjells finnes det gode utgangspunkt i Drivdalen. Ved foten av Dovrefjell har du tilgang til en fantastisk fjellheim i uberørt natur. Den inviterer deg til de sjeldne turopplevelsene. De som skaper gode minner.

I Vinstradalen og Grønbakken kjøres det opp langrennspor på vinters tid. I samme områder er det også gode muligheter for å prøve isfiske. Er du glad i de lange klassiske skiturene i fjellet finnes ei lang liste med fjelltopper som du vil bli glad i.

Er du klar for å skape minner?


Tomtefelt