Lundlia

Drivdalen er et nytt og spennende hytteområde. Lundlia hyttefelt byr på majestetisk utsikt og ekte friluftsliv.

DETTE ER LUNDLIA:

Det regulerte tomtefeltet finner du like sør for Driva sentrum. Feltet består av 20 tomter, hvorav 11 er byggeklare med strøm, kloakk, vann og helårs vei lagt inn til tomtene. Feltet har ei unik plassering i Drivdalen med utsikt nordover til Oppdal og heisanlegget. Det finnes ingen byggeklausul ved tomtekjøp, men et samarbeid med Sande Hytter AS for leveranser av nøkkelferdige hytter.


OPPLEVELSER:

Fra Lundlia er det korte avstander til et variert og mangfoldig aktivitetstilbud. Vinstradalen ligger i nærheten hvor det finnes skiløype på vinters tid. Vinstradalen er en gammel seterdal, og byr på et flott kulturlandskap. Her finnes både fiskevann, vidder og fjelltopper. 20 minutter unna Lundlia ligger Dovrefjell, mens Åmotsdalen er 10 minutter unna. Nedenfor tomtefeltet ved elva Driva, finnes lysløype på vinteren og et omfattende stinett på sommeren. Her er det fint både for barnefamilien og mosjonisten.


TA MEG DIT:

Følg E6 sørover 8 km. fra Oppdal sentrum mot tettstedet Driva. Etter du har passert Driva fortsetter du langs E6 i knappe 2 km., før du svinger av til venstre ved et gårdsbruk. Fortsett over jernbanen, ta til høyre. Følg den nylig anlagte hytteveien opp til tomteområdet.


ANTALL TOMTER: 20

PRIS: Kr. 590.000

VANN- OG AVLØPSANLEGG: Tilrettelagt

AVSTAND OPPDAL SENTRUM: 11 km.

AVSTAND SKIHEIS: 12 km.

AVSTAND SKILØYPER: 500-600 meter
KONTAKT:

Stein Forbregd

Tlf.: 415 45 040

Epost: post@risliamaskin.no


Andre tomtefelt i området Drivdalen