Skreen

Bygg hytte i det sørligste hyttefeltet i Oppdal – ved foten av Dovrefjell.

DETTE ER SKREEN HYTTEFELT:

Feltet består av 11 tomter, hvorav 9 er tilgjengelig for salg. Alle tomtene er tilrettelagte med helårsvei og strøm. Vann- og avløp er separat for hver enkelt tomt, og er ikke inkludert i tomteprisen. Feltet ligger i Drivdalen, 13 kilometer sør for Oppdal sentrum. Tomtene er plassert lunt og avskjermet i skogskledt terreng. Flere av tomtene har flott utsikt nordover mot Oppdal.


OPPLEVELSER:

Hyttefeltet ligger nært fine naturopplevelser. Drivdalen er vakker og vilter, og ei hytte her gir deg muligheter til å komme tett på et mangfoldig friluftsliv, sommer som vinter. På sommeren går det turstier direkte fra hyttefeltet, samtidig som elva Driva ligger et steinkast unna. Det fascinerende elvegjelet Magalaupet finner du også like ved hyttefeltet. Nærheten til Åmotsdalen og Vinstradalen, samt Dovrefjell gjør Skreen hyttefelt til et eldorado for utendørsaktiviteter. På vinteren finner du skiløyper i Åmotsdalen, Vinstradalen og Driva sentrum (lysløype).


TA MEG DIT:

Fra Oppdal sentrum følger du E6 sørover 12 km. I en krapp venstresving tar du av til høyre, hvor det er skiltet "Engan" og "Magalaupet". Følg denne veien drøye 500 meter og skilting "Magalaupet", ta deretter av avkjørsel til høyre og ned mot elva Driva. Kryss brua og følg denne veien ca. 600 meter. Deretter avkjørsel til venstre.


ANTALL TOMTER: 9

PRIS: Fra kr. 400 000,-

VANN- OG AVLØPSANLEGG: Separat

AVSTAND OPPDAL SENTRUM: 13 km

AVSTAND SKIHEIS: 14 km

AVSTAND SKILØYPER: 3 km (Åmotsdalen)


KONTAKT:

Bente Skreen

Tlf: 918 67 714

Epost: bente.skreen@oppdal.comAndre tomtefelt i området Drivdalen