Fagerhaug

Når det er så stille at du hører trekronene suse og bekken synge, da skjønner du at du har et godt hytteliv. Lengter du etter stillhet, da bygger du hytte på Fagerhaug.


Oppdal er ikke bare stein og fjell. Det er også skogkledte lier som gir en lun og varm atmosfære. De fleste hyttefeltene ligger sørvente til, her er det duket for fine ettermiddager i solveggen etter en fin turdag.

På Fagerhaug har du et mangfold av aktiviteter å velge i med utgangspunkt fra hytteveggen.

Her finner du de fine tumleplassene for ungene, her finner de voksne langrennsløypa som går helt til Fjellskolen, her finnes jaktterreng og her finner du fantastiske stier som gir deg gode turopplevelser.

Dessuten er ikke fjellet langt unna. I nærområdet finner du Grytdalen, Langvelldalen og Gisnadalen. Disse dalførene byr på lett tilgjenglige fjelltopper og enkelt fjellterreng å ferdes i. Gli innover fjellheimen på vinters tid eller bruk sykkelen, føttene eller fiskestanga på sommeren.

Har vi glemt noe? Selvsagt - det er jo kort avstand til 56 kilometer med alpinbakker i Norges største skisenter. Fra Fagerhaug er det 15 minutter til Oppdal sentrum og Stølen Skisenter. Her har du både barnebakke, utforløype, pudderterreng og afterski. Shopping, restauranter og en mathall fylt med gode råvarer.

Kort sagt: Fagerhaug er et eventyr for alle.


Tomtefelt