Fagerhaugtoppen

Lunt og solrikt terreng. Korte avstander til skiheis og skiløyper. Fagerhaugtoppen hyttegrend er et nytt tomteområde ved flott utsikt over Fagerhaug.

DETTE ER FAGERHAUGTOPPEN:

Tomtefeltet Fagerhaugtoppen hyttegrend består av 53 tomter, som ligger i Stuggulia Øvre, hvor hver tomt er 1000 m2. Alle tomtene leveres komplett med fasiliteter som vei, strøm, vann og kloakk i felles renseanlegg - uten tillegg i pris.

Tomtefeltet ligger på 700 meter over havet, i sørvendt, skrånende terreng og med lang solgang. Tomtene er store med rause friområder. Enkel adkomst fra E6 ved Fagerhaug og Oppdalsporten.


OPPLEVELSER:

Stamløypenettet i Oppdal går ned til tomtefeltet, slik har du milevis med preparerte langrennspor å boltre deg i på vinters tid. Samtidig er det kun 15 minutter til nærmeste skiheis, Stølen skisenter. Et vakkert turområdet er nærmeste nabo, her finnes turopplevelser for hele familien. Fagerhaugtoppen er et naturlig utgangspunkt for unike turer i fjellet, enten vandring, sykling eller ski. Er du glad i topptur ligger Kinnpiken-området rett vest for tomtefeltet. Det er også flott tilgang til fiske og jakt i området.TA MEG DIT:

Fra Oppdal sentrum følger du E6 12 km., nordlig retning. Ta av til venstre før Oppdalsporten ved Fagerhaug kirke. Følg denne veien 0,5 km til Gamle Kongeveg, ta til høyre. Følg deretter veien nordover i ca. 2 km, ta av til venstre.


ANTALL TOMTER: 53

PRIS: Kr. 675.000,

VANN- OG AVLØPSANLEGG: Tilrettelagt

AVSTAND OPPDAL SENTRUM: 14 km.

AVSTAND SKIHEIS: 12 km.

AVSTAND SKILØYPER: 100-200 meterKONTAKT:

Magnar Hårstad

Tlf.: 920 34 900

Epost: magnar.haarstad@gmail.com

Bjørn Sætrom

Tlf.: 911 13 917

Epost: bjorn.satrom@gmail.com