Åsen Hyttegrend

Åsen Hyttegrend i Gisnadalen ligger i sentrum for gode naturopplevelser.


DETTE ER ÅSEN HYTTEGREND:

Tomtefeltet består av 31 tomter i Gisnadalen, nær kommunegrensa til Oppdal. Tomtene er på cirka 1000 m2 med åpne friområder mellom tomtene. Området er vestvent i skrånende terreng, med lang solgang både sommer og vinter. Tomtene er tilrettelagt med vann, strøm og helårs vei.


OPPLEVELSER:

Tomtene ligger tett på et stort mangfold av aktiviteter. Området er svært barnevennlig. Alle tomtene har fin utsikt mot Slettestjønna og Trollheimen. I gangavstand fra tomtefeltet ligger Barnas Naturverden. Her finner du tilrettelagte og merkede stier, samt tre selvbetjente overnattingshytter med perfekt gåavstand for små barneføtter. I nærheten finnes også Slettestjønna fuglereservat. Her er det satt opp et fugletårn man kan klatre opp i for å bivåne fuglelivet. Mer dyreliv er det på Langklopp Fjellgård som ligger 500 meter fra hytteområdet. Her er det muligheter for rideturer og rideundervisning hele året. Kanefart på vinters tid. Elva Gisna inviterer til både fiske og bading i løpet av sommeren. Når snøen kommer kjøres det opp langrennsløype gjennom Barnas Naturverden og Trollheimen. 20 minutter kjøring til Stølen Skisenter.


TA MEG DIT:

Hyttefeltet ligger midt mellom Berkåk og Oppdal. Det er skiltet vei fra E6 til Langklopp Fjellgård, hvor du også finner Åsen Hyttegrend. Hyttefeltet ligger på vestsiden av Gamle Kongeveg.


ANTALL TOMTER: 31

PRIS: Kr. 550 000

VANN- OG AVLØPSANLEGG: Tilrettelagt

AVSTAND BERKÅK SENTRUM: 23 km

AVSTAND OPPDAL SENTRUM: 24 km

AVSTAND SKIHEIS: 19 km

AVSTAND SKILØYPER: 0- 200 meter


KONTAKT:

Knut Paulsberg

Tlf.: 90 19 81 23

Knut.paulsberg@flebu.com

Bård Lie

Tlf.: 97 99 66 35

Lie@saltdalshytta.no