Gjevilvassdalen

I fremre del av den vakre seterdalen Gjevilvassdalen, finnes flere perler av tomtefelt. Du er midt i sentrum av de beste naturopplevelsene Oppdal har å by på - sommer som vinter.

Gjevilvassdalen er et yndet postkortmotiv når Oppdal markedsfører seg selv. Ved foten av Trollheimen strekker Gjevilvatnet seg langstrakt inn mot Vassenden og omkranses av fjelltopper som Blåhøa, Okla og Storhornet.

På sommeren har Gjevilvassdalen et mangfold av aktiviteter. Trondhjems Turistforening (TT) sørger for et mylder av merkede stier, mens det store antallet sauer supplerer stinettet slik at du også kan finne dine egne turer. Du finner korte, lange, flate og bratte fotturer i området. Her ligger også Raudhovden som både er barnevennlig, men også byr på noe av det råeste innen stisykling du kan finne i Norge.

Visste du forresten at det ligger ei sandstrand ved Gjevilvatnet som er bedre enn strendene du besøker i Syden? De fleste som besøker Rauøra første gang, tror de har gått seg vill. De tror de er kommet til paradis. Og det er faktisk ikke så langt fra sannheten.

Vinteren er høytid i Oppdal. Gjevilvassdalen byr på varierte aktiviteter for alle generasjoner - både med og uten ski. Midt-Norges mest besøkte fjelltopp, Storhornet ligger i området. Gjevilvasshytta er et fint utgangpunkt for lett tilgjengelig terreng for fjellski og topptur. Dessuten er det ikke langt til Grøtsetra Skianlegg som er knutepunktet for langrennsløypenettet i Oppdal.

Blir du imponert av postkortmotivet? Vi garanterer at det er 100% ekte.


Tomtefelt