Gjetberget

Med beliggenhet ved inngangen til Gjevilvassdalen, er Gjetberget hyttefelt absolutt et område du bør sjekke ut.

DETTE ER GJETBERGET:

Det regulerte tomtefeltet består av totalt 360 mål. I dag er det 14 tomter tilgjengelig for salg. Samtlige er opparbeidet med helårs vei, vann, avløp, strøm og bredbånd til tomtegrensen. Tomtefeltet ligger i vestvendt helning, på “solsida” av dalen. Feltet har utsikt til Hornlia, Storhornet, Munkvold og Dindalen. Enkelte av tomtene har utsikt innover Gjevilvassdalen.


OPPLEVELSER:

Du er aldri langt unna en turopplevelse med hytte i Gjetberget. Området inviterer deg ut i et variert turterreng - sommer som vinter. Gjevilvassdalen og Trollheimen kan utfordre deg med de klassiske fjellturene, her finner du både Okla, Blåhøa og Storhornet i nærheten. De enklere turene for hele familien finner du i det lettere terrenget i Raudhovden-området. En kort kjøretur unna finnes Rauøra - Midt-Norges fineste strandlinje. Dessuten er preparerte langrennsløyper som er tilknyttet stamløypenettet i Oppdal, like i nærheten.


TA MEG DIT:

Følg Rv 70 fra Oppdal sentrum mot vest ca. 12 km, ta deretter av ved innkjøring mot Gjevilvatnet. Kjør gjennom vegbommen (bomavgift). Gjetberget Hyttetun ligger på høyre side av veien ca. 1 km etter bommen. Se etter skiltet.


ANTALL TOMTER: 14

PRIS: Kr. 750.000-1.100.000,-

VANN- OG AVLØPSANLEGG: Tilrettelagt

AVSTAND OPPDAL SENTRUM: 14 km.

AVSTAND SKIHEIS: 11 km.

AVSTAND SKILØYPER: 300 mKONTAKT:

Ovar Ottesen

Tlf.: 934 10 522

ovar.ottesen@quartett.no

Eva Ekrem

Tlf.: 916 61 506

eva.ekrem@quartett.no