Heisnært

Du trenger ikke hytte i Oppdal og Rennebu hvis du vil drikke caffe latte hele dagen. I de heisnære områdene fyller du dagene med spennende friluftsaktiviteter - sommer som vinter.


Den store fordelen med å ha skiheisen som nabo er at det er lettvint. I kort avstand fra hytta har du tilgang til Norges største alpine skiområde. 56 kilometer med løypenett ligger like ved hyttedøra di. Cruising i bakken er noe som passer for alle - i alle aldre.

For de som heller er interessert i langrenn finnes gode muligheter for å dra på lange eller korte turer i dette området. Stamløypenettet passerer både Vangslia, Hovden, Slettvold og Stølen. Over 10 mil med langrennsløyper prepareres i Oppdal, på vidde og fjell, dal og i skog. Fra de heisnære områdene er det heller ikke langt til Kåsen Skistadion hvor et stort kunstsnøanlegg sørger for tidlig sesongdebut. Som langrennsdestinasjon er Oppdal helt unik.

Ei hytte i et heisnært område gir deg også et bredt spekter av aktiviteter på sommeren. Her har du nærhet til jakt, fiske og lett tilgjengelig fjell- og stisykkelturer. Ta Gondolen på toppen av Hovden og gå ned til hytta di igjen.

Og du - fortvil ikke om du får lyst på caffe latte. Oppdal sentrum ligger ikke langt unna, her finnes det du måtte trenge både av gastronomiske og materielle behov.


Tomtefelt