Gorsetgrenda

I Gorsetgrenda er hyttelivet enkelt. Korte avstander til gode opplevelser – rett utenfor hyttedøra.

DETTE ER GORSETGRENDA:

Helt unike tomter legges nå for salg i Gorsetgrenda. Tomtefeltet består av fem tomter, like ved Stølen skisenter. Den enkelte tomt er på ca. 1000 m2, i et bjørkekledt, tørt, sørvendt og lett tilgjengelig område. Gode solforhold og med flott utsikt til sentrum og østfjella i Oppdal. Tomtene er tilrettelagt med strøm, fiber, vann- og avløp samt helårsvei. Gang- og sykkelvei med gatelys ned til Oppdal sentrum.


OPPLEVELSER:

Et steinkast unna Gorsetgrenda finner du Stølen skisenter med barneheis og en god bredde av nedfarter. Fjellheisen knytter Stølen sammen med skisentrene i Hovden, Ådalen og Vangslia. Området rundt Gorsetgrenda byr i tillegg på gode muligheter for løssnøkjøring og randonee. Like ved tomtefeltet finner du også langrennsløyper som inngår i det faste stamløypenettet i Oppdal. På sommeren bruker du nærområdet til lett tilgjengelige turer både på sykkel, til fots og med barn. Med gang- og sykkelvei tar du deg samtidig enkelt ned til Oppdal sentrum som ligger kun et par kilometer unna.

TA MEG DIT:

Fra Oppdal sentrum følg E6 nordover, ca. 3 km. Ta av til venstre og følg skilting til Stølen skisenter. Etter ca. 800 meter ankommer du Gamle Kongeveg, ta herfra opp mot Stølen skisenter. Ta av avkjørselen opp til venstre og deretter veien Gorsetråket. Følg denne ca. 200 meter.ANTALL TOMTER: 5

PRIS:

VANN- OG AVLØPSANLEGG: Tilrettelagt

AVSTAND OPPDAL SENTRUM: 3 km.

AVSTAND SKIHEIS: 0-60 meter

AVSTAND SKILØYPER: 200 meter


KONTAKT:

Hans Petter Rogstad

Tlf.nr: 936 61 704

Epost: hans.petter.rogstad@oppdal.com

Se https://www.facebook.com/gorsetgrendaAndre tomtefelt i området Heisnært