Gulakertunet

Ønsker du litt av det beste Oppdal har å by på, - da bør du besøke Gulakertunet hyttefelt.

DETTE ER GULAKERTUNET:

Tomtefeltet består av 9 kvalitetstomter i et naturskjønt område like vest for Oppdal sentrum. Tomtene er i underkant av ett mål store, har svært gode solforhold og panoramautsikt både sør-, øst- og vestover. Feltet ligger ved et allerede utbygd område og er tilrettelagt med helårsvei, vann og kloakk frem til tomtegrensene. I tillegg er det lagt fiberkabel og dermed mulighet for tilkopling av bredbånd for tv og internett. For trivelige dager for hele familien er det etablert et lekeområde for barna tilknyttet hyttefeltet.


OPPLEVELSER:

Med ei hytte på Gulakertunet har du korte avstander til de fleste aktiviteter og fasiliteter i Oppdal. En kilometer unna finner du Vangslia skisenter, et av Norges største alpinanlegg. Herfra kan du kjøre på ski helt tilbake til hytta. Kun 200 meter fra hyttefeltet finner du skiløyper som er tilknyttet Oppdals fantastiske løypenett, noe som gir deg tilgang på milevis med flotte preparerte løyper.

Gulakertunet har også kort avstand til attraktive turområder i alle retninger. Et kvarters kjøretur unna finner du blant annet nydelige Gjevilvassdalen og Skardalen, som begge byr på utallige muligheter for friluftsliv både sommer og vinter. Om du ønsker å gå, løpe, sykle eller gå på ski, vil du garantert finne din nye favorittløype her.

Gang - og sykkelvei passerer også like ved hyttefeltet, - her kan du enkelt komme deg ned til Oppdal sentrum, som byr på et mangfold av aktiviteter, spisesteder og butikker.

Med sin sentrale, men likevel skjermede beliggenhet ligger med andre ord alt til rette for å skape gode minner på Gulakertunet.


TA MEG DIT:

Kjør Rv 70 fra Oppdal sentrum, vestover retning Sunndalsøra. Etter 3,8 km finner du avkjøringen på nedsiden av veien. Følge veien nedover gjennom det eksisterende hyttefeltet, ca. 170 meter. Tomtene ligger da på begge sider av veien og er alle merket med informasjonsskilt.


ANTALL TOMTER: 6

PRIS: Kr. 650.000-900.000,-

VANN- OG AVLØPSANLEGG: Tilrettelagt

AVSTAND TIL OPPDAL SENTRUM: 4 km.

AVSTAND TIL BUTIKK: 4 km.

AVSTAND TIL SKIHEIS: 1,5 km.

AVSTAND TIL SKILØYPER: 200 m.
KONTAKT:

Cecilie og Kristian Nitter

Tlf.: 932 23 308/ 990 02 583

Epost: post@gulakertunet.no
Andre tomtefelt i området Heisnært