Oppdalslia

Er du klar for skape gode minner for deg selv og familien? I Oppdalslia er du tett på naturopplevelser du vil huske.

DETTE ER OPPDALSLIA:

Feltet ligger nord for Stølen skisenter og ved foten av Kinnpiken. 10 tomter er tilrettelagt med strøm, vann, kloakk og helårs vei. Ingen byggeklausul ved kjøp av tomt. Størrelsen på tomtene er ca. 1000 m2.


OPPLEVELSER:

Som nærmeste nabo til Kinnpiken, ligger alt tilrette for friluftsaktiviteter med Oppdalslia som utgangspunkt. Du trenger ikke sette deg i bilen for å komme deg på ski. Rett utenfor hyttedøra har du tilgang på milevis med preparerte langrennsspor. Dessuten er området godt egnet for topptur på ski. 3 kilometer sørover finner du Stølen skisenter med tilgang til nærmere 60 kilometer med skibakker i Oppdal skisenter. I Stølen er også barnebakke, servering og afterski. Etter en skidag i bakken kan du faktisk kjøre på ski tilbake til hytta. På sommeren bruker du området til stisykling, jakt, fiske eller vandring.


TA MEG DIT:

Fra Oppdal kjører man E6 nordover ca. 5 km. Ta av til venstre mot Bjørklia. Kjør opp til Gamle Kongeveg og ta til høyre. Kjør nordover forbi snekkerverkstedet til Brødrene Bjørndalsæter, følg Gamle Kongeveg ca. 200 meter til, ta deretter til venstre. Ved veien står skilt med kart og logo til Oppdalslia.


ANTALL TOMTER: 10

PRIS: Fra kr. 700.000

VANN- OG AVLØPSANLEGG: Tilrettelagt

AVSTAND OPPDAL SENTRUM: Ca. 7 km

AVSTAND SKIHEIS: 3 km.

AVSTAND SKILØYPER: 100-150 meterKONTAKT:

John Thoresen

Tlf.: 982 25 398

Epost: john.thoresen@abraas.noAndre tomtefelt i området Heisnært