Oppdalstoppen

Drømmer du om hytte på fjellet? Hos Oppdalstoppen realiseres hyttedrømmen 800 meter over havet. Som et av Oppdals høyest beliggende hytteområder, har Oppdalstoppen en unik beliggenhet med en fantastisk panoramautsikt.

DETTE ER OPPDALSTOPPEN:

Tomtefeltet består av 15 regulerte tomter. Størrelsen varierer fra 588-1091 m2. Hele hytteområdet er på 320 m2, herav er 41 hyttetomter og 16 fritidsleiligheter som er utviklet og solgt. Siste etappe i utviklingen er 15 byggeklare utsiktstomter med salgsstart 03.10.2014.

Et stort friareal i hyttefeltet kan fritt disponeres av hytteeierne. Samtidig inkluderer fem timer hos Troll Arkitekter AS i tomteprisen.


OPPLEVELSER:

Oppdalstoppen ønsker å være et hytteområde med naturlig samspill mellom menneske og natur, slik at beboerne vil kunne føle en tilhørighet til stedet og fjellet samtidig som man er i sin private sfære. Med hytte i Oppdalstoppen er du i nærheten av et stort spekter utendørsaktiviteter. På sommeren finnes fine fjelltopper, samt jakt og fiske innen nær rekkevidde. På vinteren cruiser du rundt i heisanlegget som ligger 1 km. unna, her finnes også en populært barneheis. Du går på toppturer eller tester langrennsskia i de preparerte løypene som ligger et steinkast unna tomtefeltet.


TA MEG DIT:

Fra Oppdal sentrum følges E6 nordover. Etter 1,5 km. svinger du av til venstre, følg skilting Stølen Skisenter. Kryss Gamle Kongeveg, kjør Stølenvegen og hold høyre til du møter skilting til Oppdalstoppen.


ANTALL TOMTER: 6

PRIS: Fra kr. 790.000

VANN- OG AVLØPSANLEGG: Tilrettelagt

AVSTAND TIL SENTRUM: 4 km.

AVSTAND TIL BUTIKK: 4 km.

AVSTAND TIL SKIHEIS: ca. 800 m.

AVSTAND TIL SKILØYPER: 10-200 m.
KONTAKT:

Bjørn Ove Ansnes

Tlf.: 905 10 193

Epost: post@oppdalstoppen.no


Andre tomtefelt i området Heisnært