Mjuklia

Når du ønsker et variert og mangfoldig aktivitetstilbud i kort radius fra hytteveggen - da er Mjuken Hyttegrend ved Berkåk stedet for deg. Samtidig byr området på stillhet og ro, slik at du kan lade batteriene og få ny energi.

Rennebu er mer enn et veikryss ved Berkåk. Det er dype skoger og en vidstrakt fjellheim. Det er gjestfrie folk og langrennsløyper som slår knock-out på bymarka. Fra Mjuken Hyttegrend har du tilgang til både skog og fjell, Trollheimen og Forollhogna, sentrumsfasiliteter og korte avstander.

Er du lei av at langrennskia står ubrukte i boden, på grunn av avventende snøforhold der du bor? Mjuklia er snøsikker. Når nordvesten slår inn på førjulsvinteren dumper snøen ned her. Da kjøres det opp skiløyper som går inntil hyttefeltet. Berkåk har også egen skiskytterbane som gir gode treningsforhold for den aktive.

Våren er samtidig tidlig i Mjuken Hyttegrend. Det solvente terrenget gir tidlig barmarksesong slik at du kan utnytte naturens muligheter som finnes her. Familievennlig er stikkordet for Mjuken Hyttegrend.

Blir sommeren for varm - stikk hodet under i Buvatnet, Rennebu sin badeplass nummer 1. Eller dra til lakseelva Orkla sine bredde for å prøve fiskelykken. Eller hva med en tur på asfaltert rulleskibane, alternativt en tur ut på jakt etter storvilt, småvilt eller kulturminner?

I Mjuken Hyttegrend er mangfoldet stort for den som liker å være aktiv.
Tomtefelt