Mjuken Hyttegrend

Ønsker du hytte hvor det er stabil vinter, men tidlig barmarksesong? Ønsker du også et sted hvor du enkelt kan komme deg ut i naturen uten å måtte sette deg i bilen. Sjekk ut Mjuken Hyttegrend på Berkåk.

DETTE ER MJUKEN HYTTEGREND

Tomtefeltet består av 10 byggeklare tomter. Hele området er regulert til totalt 150 hyttetomter, hvorav 6 grunneiere samarbeider. Tilkopling til kommunalt vann og avløp for å sikre god infrastruktur. I tillegg strøm lagt til tomtegrensa, samt helårsvei. Tomtene har gode solforhold med beliggenhet i relativ slakk skogli som er sør- og vestvendt. Topografien i området gir hytteieren følelsen av å bo adskilt fra de andre hyttene. Enkel adkomst fra E6 ved Berkåk sentrum. Fantastisk utsikt over Orkdalsføret, Ramsfjella og Trollheimen. I øst troner Forollhogna nasjonalpark.


OPPLEVELSER:

Det er enkelt å komme seg ut i naturen med ei hytte i Mjuken Hyttegrend. Her ligger skogen og fjellet lett tilgjengelig, med preparerte langrennspor like ved hyttefeltet på vinteren. Det finnes også skiskytteranlegg og lysløype like i nærheten. På sommeren finner du rulleskibane, et godt merket stinett for både fot- og sykkelturer. Kort avstand til badeplassen Buvatnet hvor det er strand, volleyballbane og kanoutleie. Lakseelva Orkla kan lokke med spennende fiske for den interesserte. Dessuten er Mjuken Hyttegrend en kort biltur unna både fjellområdene Trollheimen og Forollhogna nasjonalpark.

TA MEG DIT:

Fra E6 på Berkåk, ta av til FV 700 mot Orkanger. Etter 200 meter ta andre avkjørsel til høyre. Ta deretter første veg til venstre, og følg skilt til Mjuken Hyttegrend.


ANTALL TOMTER: 10

PRIS: Kr. 400.000-550.000,-

VANN- OG AVLØPSANLEGG: Kommunalt

AVSTAND TIL BERKÅK SENTRUM: 500 meter

AVSTAND TIL OPPDAL SENTRUM: 30 km.

AVSTAND TIL SKIHEIS: 30 km.

AVSTAND TIL SKILØYPER: 0-200 meterKONTAKT:

Per Joar Gunnes og Per Haldor Kosberg

Tlf.: 995 53 955 / 414 61 826

Epost: pjgunnes@online.no