Gravåbakken hyttefelt

Gravåbakken er et mindre hyttefelt, hvor du kan nyte fredelige og flotte omgivelser.

DETTE ER GRAVÅBAKKEN HYTTEFELT:

Tomtefeltet består av 6 tomter i Spæla, sørvest i Oppdal. Hver enkelt tomt er ca. 1000 kvadratmeter. Området ligger nordvendt i furuskog, lunt og i rolige omgivelser. Fantastisk utsikt mot Trollheimen. Lang solgang på sommers tid. Strøm frem til tomtegrensen, vann - og avløpsanlegg (oppstart etter to tomtesalg) og helårsvei inn til tomtegrensen.

OPPLEVELSER:

Tomtene ligger tett på et fint friluftsområde rundt det populære turmålet Svarthaugen. På vinteren kjøres det opp skiløyper i dette området, på sommeren er området velegnet for turer til fots eller sykkel. Barnevennlig område, med kort adkomst til fine nærturer. 7 km lengre vestover ligger Dindalen som er en unik sæterdal som strekker seg mot Dovrefjell og Sunndalsfjella. Både sommer og vinter er Dindalen et flott eldorado for den som liker å være ute. Like ved Dindalen ligger klatrefeltet Ishol ved elva Driva. Her kan både store og små more seg i fjellveggen. Fra Gravåbakken er det 15-20 minutter til Oppdal skisenter.

TA MEG DIT:

Gravåbakken hyttefelt ligger i Spæla, ca. 9 km fra sentrum. Fra Oppdal sentrum, ta av vestover mot Vikasæter. Følg Vikavegen, og deretter Spælavegen. Feltet ligger på venstre side like før Nysæterkrysset.


ANTALL TOMTER: 6

PRIS: Kr. 560 000 (H1, H2, H3) / kr. 460 000 (H4, H5, H6)

VANN- OG AVLØPSANLEGG: Tilrettelagt privat (oppstart etter to tomtesalg)

AVSTAND TIL SENTRUM: 9 km

AVSTAND TIL BUTIKK: 9 km

AVTAND TIL HEIS: 10 km (Hovden)


Andre tomtefelt i området Perler