Oppistu Bøasæter hyttegrend

Oppistu Bøasæter ligger i en sæterdal mellom Trollheimen og Dovrefjell. Den lille hyttegrenda på kun 13 tomter ligger som en oase oppunder Svarthaugen med elg og rådyr som faste gjester.

DETTE ER OPPISTU:

Et helt nytt tomtefelt i et område uten tidligere hytteutbygging som består av 13 tomterved Bøasæter i Spæla, Oppdal. Planområdet er nordvestvendt med hellende terreng, noe brattere i øvre del og noe

mer kupert i nedre del. Tomtestørrelsen varierer fra 900-1000 m2. Det etableres helårsvei, renseanlegg for utslipp og borebrønn for vannforsyning i feltet. Strøm legges til hver enkelt tomt. Opparbeidelsen av veien i feltet påstartes så snart det er solgt fire tomter i området.OPPLEVELSER

Hyttegrenda i Oppsistu Bøasæter er ei hyttegrend som inneholder mye mer en en fritidsbolig.Vi tror at aktiviteter og opplevelser i pakt med naturen, samtidig som en kan oppleve komfort og nærhet i en travel hverdag, er viktig for et liv i balanse. Her kan du hvile øynene på flotte fjell som Storhornet, Blåhø, Blåøret, Soløyfjellet og Oppdals levende kulturlandskap akompagnert av en vakker solgang.

Om du søker et sted som kan benyttes gjennom alle fire årstider, du ønsker ro og opplevelser med naturen som medspiller, kombinert med kort vei til Oppdal sentrum – er Oppistu Bøasæter riktig for deg. Oppistu Bøasæter er utmerket som utgangspunkt til et eldorado av turer til fots, på sykkel og ski

• Det er i umiddelbar nærhet til hyttefeltet tilgang til et ski - og snøleikområde på ca 20000 kvm. Her vil det være mulighet for alle typer vinteraktiviteter.

• Gapahuk med grillplass på et utsiktspunkt ca 500 meter fra hyttegrenda vil være et populært turmål for de minste ,og for de som bare ønsker å hvile øynene på noe vakkert. Perfekt for de små turene hvor trivsel og kos rundt bålet står i fokus.

• En magisk side av Oppdal kan du oppleve fra leirplassen ved Bruhølen ved elva Driva. Her er det bålplass med bord og benker hvor dere kan nyte stemingen nede ved elva sammen med god mat og drikke.

TA MEG DIT:

Med utgangspunkt i Oppdal sentrum, ta av mot Vikasæter til høyre i rett ved Prøven Bil. Følg så Vikavegen 7,2 km, og du får Bjerkeløkkja på venstre hånd. Oppkjøringen til tomtefeltet er forbi denne eiendommen, veien er foreløpig ikke ferdig opparbeidet helt opp til hyttefeltet.

Ved avkjøringen er det et opplysningsskilt for hyttefeltet. Parkering er foreløpig på parkeringsplassen ved opplysningsskiltet. Ved eventuell fellesvisning vil det bli skiltet med visningsbukker fra Aktiv.ANTALL TOMTER: 13

PRIS: Fra kr. 650.000

VANN- OG AVLØPSANLEGG: Tilrettelagt

AVSTAND OPPDAL SENTRUM: 7 km.

AVSTAND SKIHEIS: 8 km.

AVSTAND SKILØYPER: 0 meter


Andre tomtefelt i området Perler