Vetlgjerdet

Lengter du etter ei aktiv fritid, bør du velge hyttetomt i Vetlgjerdet. Her kommer du tett på de beste naturområdene i Oppdal.

DETTE ER VETLGJERDET:

Et helt nytt felt som lanseres høsten 2016. I byggetrinn 1 klargjøres ni hyttetomter for salg. Hver tomt har en størrelse på ca. 1000 m2. I tomteprisen følger helårsvei, vann, avløp og strøm. Idyllisk beliggenhet ved inngangen av Gjevilvassdalen og Skaret, med flott utsikt og stillhet. Området ligger i bjørkekledt skog, er tørt og lett tilgjengelig. Lang solgang med sørvestlig helling. Enkel adkomst fra Nerskogsvegen.


OPPLEVELSER:

Vetlgjerdet ligger i nærheten av et eldorado av ekte naturopplevelser. Det er én kilometer til Grøtsetra skianlegg som er selve knutepunktet i stamløypenettet for langrenn i Oppdal. Her finner du flotte løyper i unik høyfjellsnatur med nærmest snøgaranti. Skaret er et av de mest snøsikre områdene i hele Midt-Norge. Her starter sesongen først og avsluttes sist. Det er også gode muligheter for randoenee i området rundt Kinna og Stensesbruna.

På sommeren er nærheten til både Skaret og Rauhovden-området særegent for tomtefeltet. Her finnes et lett tilgjengelig, men svært variert terreng som både gir fartsfylt action fra sykkelsetet, unike muligheter for fjelløping og minnerike familieturer. Samtidig ligger feltet nært til for de lengre, klassiske turene i Trollheimen.

Fire kilometer unna ligger Vognillsbua med helge- og ferieåpen kafé. Et populært treffpunkt både for oppdalinger og hytteoppdalinger, med tilrettelagt lekepark for de minste. Hjemmelaget tradisjonsbakst, røverhistorier og god kaffe. Herfra kan du også følge gang- og sykkelveien helt ned til Oppdal sentrum hvor du finner det meste som trengs for et ekte hytteliv på fjellet.TA MEG DIT:

Fra Oppdal sentrum følger du RV 70 ca. 7 km. Ta av ved Vognill og følg Nerskogsvegen ca. 5 km. Tomtefeltet ligger på høyre side for Nerskogsveien.ANTALL TOMTER: 9

PRIS: Kr. 850 000,-

VANN- OG AVLØPSANLEGG: Inkludert

STRØM: Inkludert

AVSTAND TIL OPPDAL SENTRUM: 11 km.

AVSTAND TIL BUTIKK: 11 km.

AVSTAND TIL SKIHEIS: 9 km.

AVSTAND TIL SKILØYPER: 1000 meter


Andre tomtefelt i området Skaret